BOLU / MERKEZ - Şehit Ozan Özen Ortaokulu

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Şehit Ozan Özen Ortaokulu Bolu Merkezde bulunan Kültür mahallesinde 2016-2017 öğretim yılında eğitim-öğretime açılmıştır. Valilik kararıyla 15 Temmuz 2016 tarihinde ilimizden şehit düşen polis memuru Ozan Özen'in adı okulumuza verilerek, Kültür Ortaokulu adı Şehit Ozan Özen Ortaokulu olarak değiştirilmiştir.5000 metrekarelik geniş bir alanda kurulu olan okul, spor salonu ile birlikte öğrencilere sosyal ve sportif faaliyetlere etkin katılım imkân tanımaktadır. 2021 yılında kurulan Z kütüphanemiz öğrencilerin fikir hayatına değer katmakta ve zamanlarını değerli hale getirme imkanı sunmaktadır. 2021 yılında okula kazandırılan robotik kodlama atölyesi günümüz ihtiyaçlarına karşılık verecek şekilde öğrencileri geleceğe hazırlamak adına yeni ufuklara pencere açmaktadır.

Yayın: 05.10.2022 - Güncelleme: 05.10.2022 16:55 - Görüntülenme: 329